Sveriges häftigaste simhallar

I Sverige finns det många häftiga simhallar som lockar mängder av besökare. Det finns olika äventyrsbad och stora bad som får adrenalinet att pumpa. Ett av de mest kända är Skara Sommarland som har många attraktioner för både stora och små. Vattenrutschbanor och olika typer av bassänger gör att säkerheten måste vara på topp. Det finns utbildade livräddare och personal som vet hur man utför hjärt-och lungräddning om olyckan skulle vara framme. Skara sommarland har något för alla åldrar, stora som små och är väldigt populärt.

Det finns andra populära bad i Sverige och ett av de mest intressanta är Kokpunkten i Örebro som efter en olycksdrabbad öppning fått ordning på badet. Säkerheten är väldigt viktig på ett äventyrsbad där det finns mycket rörelse och det är viktigt att badvakter finns på plats som kan hjärt-och lungräddning och snabbt kan hjälpa om en olycka eller akut sjukdom sker. Kokpunkten har bassänger och rutschbanor för lite äldre barn och badet är väldigt populärt för tonåringarna att ha roligt i.

Norra Sveriges häftigaste simhall

Sveriges häftigaste simhallar

Himlabadet i Sundsvall blev utnämnt till Sveriges bästa äventyrsbad 2018 och erbjuder allt från häftiga vattenrutschbanor till surfmaskin och vanliga bassänger. Det finns tre stora vattenrutschbanor som lockar tusentals äventyrssugna ungdomar och vuxna. Det finns utebad, motionsbassänger och det spännande äventyrsbadet där rutschbanorna finns. På Himlabadet finns attraktioner för både små och större barn som vill ha roligt på norra Sveriges häftigaste simhall. På badet finns det fyra stycken hjärtstartare och badvakterna är utbildade i hjärt-och lungräddning vilket är väldigt tryggt.

Kneippbyn Gotland

På Gotland finns mycket härligt att göra och en av de roligaste aktiviteterna är äventyrsbadet Kneippbyn. Det är ett välbesökt bad som erbjuder många olika rutschbanor, simbassänger och bad även för de minsta barnen. Upp till 2 års ålder är det gratis inträde och ett reducerat pris för alla upp till 17 år. Eftersom detta bad riktar sig till familj är det viktigt med säkerhet och det finns utbildade badvakter och annan personal. Kneippbyn är det häftigaste badet på Gotland.